Cercador d´immobles

  • a
  • a
  • a

Habitatges destacats

99.999.998 €
Imatge de l´immoble
Pis en Venda a
Llacuna (La)

 68 m2,  3 Habitacions
Referència: V.F-05.02A
ampliar
380 €
Imatge de l´immoble
Pis en Lloguer a
Llacuna (La)

 68 m2,  3 Habitacions
Referència: A.F-05.02A
ampliar
93.000 €
Imatge de l´immoble
Pis en Venda a
Vilanova del Camí

 80 m2,  3 Habitacions,  Calefacció
Referència: V.T-01.02.01
ampliar
La Renda Urbana

La Renda Urbana

Som una immobilària activa des de 1941 i amb clients d'arreu del món, que ens han dipositat la seva confiança durant tots aquests anys, per gestionar el seu patrimoni.

Venta

Venda

Oferim tot tipus de propietats en comercialització, facilitem la compra de la propietat que millor s'adapta a les seves necessitats, oferint tot l'assessorament tant fiscal com jurídic relacionat amb l'operació.

Alquiler

Lloguer

Aportem el coneixement i l'experiència que requereixen els nostres clients, inversors particulars i societats patrimonials, amb l'objectiu d'optimitzar el rendiment i la revalorització del seu patrimoni immobiliari.

Comunidades de vecinos

Comunitats de veïns

Mitjançant el servei d'Administració de Comunitats, aportem el coneixement i l'experiència que requereixen els nostres clients, amb l'objectiu de conciliar les relacions humanes i la bona convivència.

Gestión inmobiliaria

Gestió immobiliària

Volem que els nostres clients consegueixin la màxima rendibilitat, que els seus patrimonis es mantinguin o augmentin de valor, que no tinguin cap tipus de preocupació per les seves propietatsi que estiguin informats regularment de tot el que els pugui afectar.

Vols posar la teva vivenda en Venda o Lloguer?

Contactar