Cercador d´immobles

  • a
  • a
  • a

Habitatges destacats

55.000 €
Imatge de l´immoble
Pis en Venda a
Igualada Zona Centre

 65 m2,  3 Habitacions
Referència: 573
ampliar
La Renda Urbana

La Renda Urbana

Som una immobilària activa des de 1941 i amb clients d'arreu del món, que ens han dipositat la seva confiança durant tots aquests anys, per gestionar el seu patrimoni.

Venta

Venda

Oferim tot tipus de propietats en comercialització, facilitem la compra de la propietat que millor s'adapta a les seves necessitats, oferint tot l'assessorament tant fiscal com jurídic relacionat amb l'operació.

Alquiler

Lloguer

Aportem el coneixement i l'experiència que requereixen els nostres clients, inversors particulars i societats patrimonials, amb l'objectiu d'optimitzar el rendiment i la revalorització del seu patrimoni immobiliari.

Comunidades de vecinos

Comunitats de veïns

Mitjançant el servei d'Administració de Comunitats, aportem el coneixement i l'experiència que requereixen els nostres clients, amb l'objectiu de conciliar les relacions humanes i la bona convivència.

Gestión inmobiliaria

Gestió immobiliària

Volem que els nostres clients consegueixin la màxima rendibilitat, que els seus patrimonis es mantinguin o augmentin de valor, que no tinguin cap tipus de preocupació per les seves propietatsi que estiguin informats regularment de tot el que els pugui afectar.

Vols posar la teva vivenda en Venda o Lloguer?

Contactar
El nostre Lloc Web www.rendaurbana.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anàlisi del hàbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació