Sant Antoni de Baix ampliar mapa
Local Industrial a Igualada
220.000 €calcular hipoteca
192 € /m2 - 36.604.920 pts.

  • 1.146 m2
  • Zona Llevant - Sant Antoni de Baix
Referència 400-MU0096

EDIFICI INDUSTRIAL EMBLEMÀTIC

Edifici industrial, molt singular al Rec d´Igualada, ubicat en la confluència de tres carrers: Rec - Joaquima Vedruna - S. Antoni de Baix.
Es tracta d´una antiga fàbrica de curtits, actualment buida, amb façana plena de trets modernistes, inclòs en el Catàleg d´Igualada, amb nivell de protecció 4. Es el nivell que inclou aquells elements pels que és possible el seu trasllat o la seva desaparició degut al seu relatiu interés patrimonial o estat de conservació, o al fet que la seva qualificació urbanística preval sobre el seu interés patrimonial, però que cal conservar, documentalment, el seu record històric.
Es de planta poligonal regular, amb un soterrani de 180 m2, planta baixa i planta primera de 483m2 cada una, i un terrat a la planta superior.
L´estructura dominant és de forjats amb bigues metàl·liques i revoltons ceràmics, tot i que a la planta baixa hi ha una zona amb bigues de fusta.
El conjunt es troba en regular estat de conservació, tot i que la coberta es estanca.
A la planta superior hi trobem un gran terrat, semi cobert.

L´edifici es obra de l´arquitecte Igualadí Ignasi Colomer i Oms (1878-1967), amb projecte datat el 2 d´abril del 1914. És una obra feta sobre una construcció més antiga, i fou ampliada el 1925. Les torres emmerletades fan que sembli un castell. La galeria d´assecatge té unes originals columnes salomòniques.

Realment es tracta d´un edifici singular a Igualada i amb diverses possibilitats de reconversió. Informeu-vos !!!!Demanar més informació


Característiques Generals
Ascensor interior /
Montacarregues
: No
Planta
Diafana
: No
Núm. de Plantes: 3
Oficines: Si
Accés vehicles: Camió
Última activitat: Fábrica de curtits
Magatzem: Si
Superfície Industrial: 1.146 m2
Superfície Terreny: 483 m2
Any construcció: 1914
Obra Nova: No
Prop transport públic: Tren, Bus
Acabats
Equipaments


Fotos immoble

Façana edificiFaçana edifici
Façana edificiFaçana edifici
Façana edificiFaçana edifici
Façana edificiFaçana edifici
Façana edificiFaçana edifici
Entrada principalEntrada principal
Planta interiorPlanta interior
Planta interiorPlanta interior
Zona d´oficinesZona d´oficines


Localització: Sant Antoni de Baix
www.rendaurbana.cat no es responsabilitza dels errors que la informació mostrada en aquest mapa pugui contenir. L´usuari serà el responsable de l´ús que doni a aquesta informacióDemanar més informació


El nostre Lloc Web www.rendaurbana.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anàlisi del hàbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació